maanantai 15. elokuuta 2016Ensimmäinen kirjoitus, jossa julistaudun paremmaksi bloggaajaksi
Olen toivoton blogisti. Tämä lienee kolmas tai neljäs aloittamani blogi. Ongelma ei ole niinkään alkumetreille hyytynyt innostus, vaan hukatut salasanat ja unohdetut blogit.
Tätä blogia en hukkaa, vannon. Tätä blogia varjelen ja vaalin tarkemmin kuin kotini ainoaa avainta! (Tässä kohtaa eräät tosin voisivat hiukan hymähtää.) Tähän blogiin tulen kirjoittamaan vain kirjoista ja kirjoittamisesta. Tätä blogia eivät valtaa kissani, koirani, kanini, lampaani tai kanani. Ainakaan ihan helpolla tai aivan heti.

Niin kuin jokainen aamu, myös jokainen blogi on uusi alku. Olen siis tästä lähtien parempi bloggaaja. En sorru, unohda, jätä heitteille, enkä lavertele turhista, vaan bloggaan tärkeistä, ihanista, kamalista, kauniista, salaperäisistä ja lempeistä asioista. Sellaisista, joita voi kohdata tai tapahtua kuuttomana yönä tai pohjattoman järven rannalla.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä bloggaamiseen! Omassa blogissani on sinulle tunnustus, vähän kuin etukäteen niistä tulevistakin postauksista: http://kalmannos.blogspot.fi/2016/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Minäpä poimin kumartaen ansaitsemattoman tunnustuksen ja ryhdyn kohta vastailemaan visaisiin kysymyksiisi. :-)

    VastaaPoista